Energetische sessie op afstand voor kinderen

‘Je kind op een hele andere manier helpen’

“Dank je wel Diana, je hebt onze kinderen en ons, vertrouwen gegeven”.

Er zijn steeds meer kinderen die het moeilijk hebben.
Hooggevoelig, hoogbegaafd, ADHD, PTSS, autisme. Groeiachterstand, leerachterstand.
Onhandelbaar of terugtrekken. Verkeren in een fantasiewereld.
Uitbarstingen of juist niet kunnen uiten, niet willen of kunnen communiceren.
Een kort lontje. Problemen op school. Moeite om contact te onderhouden met vriendjes en vriendinnetjes.

Deze maatschappij is niet alleen uitdagend voor volwassenen. Er wordt ook veel van kinderen verwacht.
Voor een kind is het leven een grote ontdekkingsreis met veel avonturen. Die spannend zijn en onzeker kunnen maken. Ook willen ze graag voldoen aan anderen.
Een kind voelt zich snel afgewezen. Een gevoel wat veel gevolgen kan hebben in de ontwikkeling.

Ook jouw kind is uniek en beleefd alles op de eigen manier.
Mag ontdekken dat het leven leuk is en niet alleen maar moeilijk.

Er gebeurt van binnen van alles en vaak zie je niet wat dat alles is.
Jouw kind probeert kind te zijn en een kind heeft tegelijkertijd snel de neiging om zich aan te passen. Een kind is ook loyaal.

Kinderen staan meer onbevangen in het leven en staan daarmee ook meer open voor de invloeden van buitenaf. Waar jij als ouder nog dingen kunt beredeneren, werkt dat voor het kind vaak niet.

De binnen- en buitenkant van het kind gaan met elkaar botsen.

Een kind voelt zich vaak niet begrepen terwijl jij als ouder juist zo hard je best doet om je kind te begrijpen.

Een kind komt op deze wereld en neemt al veel informatie met zich mee.
Vanuit de genen en DNA. Daarbij doet het ook nog eigen ervaringen op.
Verder voelt het feilloos de emoties van vader en moeder aan. Voor een kind kan je niets verborgen houden. Ook al probeer je het.

In de schoolsystemen en bij de reguliere hulp is er vaak geen ruimte om verder te kijken.
Het gedrag, de emoties, ze komen ergens vandaan.
Het kan een opluchting zijn als er wordt gezegd, uw kind heeft…..
Tegelijkertijd kan het ook heel beklemmend werken. Is dit namelijk echt wel gaande?

Het begint diep van binnen in het kind. In de onderbewuste lagen van het kind zit informatie opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat het kind heftig ergens op kan reageren. Zolang je als ouders niet weet wat er in die onderbewuste lagen gebeurt, kan je je kind niet helpen. Het gaat erom dat jij je kind beter kunt begrijpen en van daaruit kan je anders gaan kijken en kan je gerichte keuzes maken.
Het betekent niet dat je iets fout doet. Je wist het niet, dus dan kan het nooit fout zijn geweest.

In een druk leven is het lastig om overzicht te houden. Het overzicht is wel nodig om verder te kunnen en naar oplossingen te kunnen kijken. Dat overzicht maak ik voor jou/jullie.

Kinderen zijn gevoelig voor energieën van anderen en van situaties. Niet alles waar zij last van hebben hoeft ook daadwerkelijk van hen te zijn. Ook daar bied ik overzicht in.

Vaak zit de kern van “het probleem” ergens heel anders. Ik werk altijd vanuit die kern.

De hulp is toepasbaar voor kinderen van 0 tot 18 jaar.

Je gaat je kind steeds beter begrijpen. Wat is er in jouw kind gaande? Hoe zit jouw kind in elkaar?

Onzekerheid, faalangst, verlatingsangst, noem maar op, ze ontstaan allemaal vanuit het kind wat zich niet veilig en geborgen voelt. En de oplossing kan alleen ontstaan vanuit een kind wat begrepen wordt.

Erkenning en vertrouwen, dat zijn de sleutelwoorden in de heling van het kind.

Werken met energie, betekent dat ik contact maak met de energie van jouw kind.
Van daaruit gaat de energie stromen en voel ik wat jouw kind nodig heeft.
Ik doe nooit iets wat van tevoren bedacht is. Het ontstaat. En hetgeen ontstaat, waar jouw kind baat bij heeft. Ook breng ik jullie als ouders de boodschap over, wat jullie kind nodig heeft. En maak ik overzicht in wat er gebeurt in jullie kind en ook dat zal ik met jullie delen.

De energetische sessie gebeurt zonder dat jullie het van tevoren weten. Dan kan de energie vrijuit stromen.

Ik maak overzicht.

Het is zo ontzettend mooi om een kind even kind te laten zijn, helemaal vrij van alle lasten.
Het zijn niet altijd de invloeden van buitenaf. Het kind kan het zichzelf ook heel moeilijk maken door bepaalde overtuigingen die diep van binnen genesteld zitten en hardnekkig kunnen zijn.

Het is zo ontzettend dankbaar om te zien wat het effect is van een energetische sessie bij een kind en de terugkoppeling die ik krijg van hele blije en vooral blij verraste ouders.

Uiteraard is niet alles opgelost met één sessie. Maar elke sessie ruimt een stuk op bij een kind. Geeft de ouders meer overzicht en inzicht wat er allemaal gebeurt in het kind, omdat ik na de sessie een samenvatting/de beleving deel in een verslag, wat jullie ontvangen. Bij elke sessie wordt het kind een stukje meer geheeld en een stukje meer heel, doordat het dichter bij zichzelf komt. Het mag even zichzelf zijn maar na de sessie werkt het ook altijd nog door en je ziet je kind stap voor stap veranderen. En ja het kind heeft ook de dagelijkse ervaringen waar het weer in geprikkeld wordt en weer bepaald gedrag kan gaan herhalen. Maar juist doordat je als ouder je kind meer begint te begrijpen en ontdekt wat er binnenin het kind allemaal speelt, kan je in het dagelijks leven ook anders omgaan met je kind en met bepaalde situaties.

Van een kind kan je als ouder ook leren. Een kind is vaak de spiegel, jouw kind laat jou ook iets zien.

Het brengt jou als ouder ook meer vertrouwen. Er in het dagelijks leven willen zijn voor je kind, kan heel verwarrend zijn. Waar doe je goed aan?

Een sessie is niet gericht op lichamelijke problemen of ziekte, daarvoor verwijs ik je graag naar een arts. Wel kan een sessie helpen bij het verlichten of verdwijnen van de ongemakken, doordat ergens anders in het lichaam iets opgelost wordt. Een sessie doet nooit aan symptoombestrijding. Vaak is de uiting van lichamelijk ongemak een signaal wat het lichaam aangeeft dat er in het onderbewustzijn van het kind iets niet lekker gaat.

Je eventuele vragen kunnen in de sessie meegenomen worden.

Ik heb van beide ouders toestemming nodig.

Als jij een sessie wilt laten doen voor jouw kind, mag je een mail sturen naar info@defluisteringinjou.nl onder vermelding van “energetische sessie kind op afstand”.
Met onderstaande informatie:

– De reden dat je deze aanvraag doet
– Naam en achternaam van jouw kind
– Geboortedatum
– Heeft jouw kind gezondheidsproblemen/lichamelijke klachten. Zo ja, is het daarvoor onder behandeling. Wat wordt er gedaan of bepaalde medicatie?
Krijgt jouw kind nog andere hulp? Dit kan regulier of alternatieve hulp zijn. Bij wie en wat houdt de hulp in? Hoe vaak?
– Zijn jullie als ouders bij elkaar? Of gescheiden? (Hoe lang geleden en wat is de huidige situatie?) Samengesteld gezin of alleenstaande ouder? En alle informatie die van toepassing is. – Zijn er nog meer (thuiswonende) kinderen in het gezin? Broers/zussen en welke leeftijd. In geval van een samengesteld gezin, zijn er kinderen van de nieuwe partner die bij jullie wonen?
– Zijn er traumatische ervaringen geweest voor het kind.
Of voor jullie (bijvoorbeeld problemen bij de zwangerschap of bevalling, verlies dierbaren, miskraam, abortus, enz.).
– Eén of meerdere foto’s van het kind. Zo recent mogelijk. Heb je deze niet dan graag erbij vermelden van wanneer de foto’s ongeveer zijn.
Minstens één foto waarop ik de ogen duidelijk kan zien. Zonder flitslicht erin.
Heb je het gevoel dat er andere foto’s zijn die ook belangrijk zijn om mee te sturen doe dat dan vooral. De foto’s gebruik ik alleen om contact te maken met het kind. Verder doe ik er niets mee.
– Jouw eventuele vragen die meegenomen kunnen worden.
– Informatie die jij relevant vindt om te delen.

Na ontvangst van jouw aanvraag zal ik jou de betaalgegevens sturen.

Een energetische sessie op afstand kost € 75,00.
Na ontvangst van de betaling wordt de sessie op afstand binnen 2 weken gedaan en ontvang je het document, met het verslag, per e-mail.
Ik adviseer altijd, begin met één sessie, ervaar het en beslis van daaruit of je verder wilt of dat je het genoeg vindt. Jullie zijn de ouders, de ouders beslissen. Ik geef enkel advies over wat er mogelijk is.
Elke sessie is anders, elk verslag vanzelfsprekend ook.

Lieve groet, Diana